Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
Reteta de ciuperci cu smantana si usturoi este foarte usor de preparat. Pentru aceasta reteta puteti folosi si ciuperci champignon brune, sunt la fel de bune si de gustoase. Obisnuiesc sa fac acest preparat pe post de garnitura la diferite mancaruri.
Ciuperci cu smantana si usturoi |
Mod de preparare
- Se spala ciupercile si se curata, se feliaza sau se pot taia cuburi nu foarte mici deoarece in timpul fierberii vor scadea destul de mult
- Intr-o tigaie punem untul la topit, adaugam ciupercile si calim pentru 2-3 min la foc mic
- Condimentam cu sare si piper dupa gust
- Se fierb, amestecand din cand in cand pana ce apa pe care au lasat-o este aproape scazuta
- Cand a scazut apa, punem smantana si usturoiul tocat sau feliat cum va place, lasam ciupercile pe foc 2-3 min pana cand smantana incepe sa se ingroasa
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.