Uneori ma apuc din senin sa gatesc, mai ales cand stau toata ziua acasa. Aleg o anumita reteta de pe internet. Ieri m-am decis sa fac la cuptor. A iesit o nebunie de arome!
Specialitate cu bacon si carne tocata la cuptor |
INGREDIENTE:
- 20 felii bacon
- 1 kg carne tocata porc
- 250 g cascaval ras
- rondele ardei rosu si verde
- sare
- piper
- chile
- sos soia si miere
- putin ulei
- 1 ou
MOD DE PREPARARE:
Intr-o forma rotunda asezam, unsa cu putin ulei, feliile de bacon, precum o floare, in mijloc asezam carnea tocata, presaram sare si piper.
Toata suprafata o acoperim cu cascaval ras si asezam rondelele de ardei si chilli.
Inchidem forma, apoi ungem cu sosul format din soia si miere, iar la final ungem cu ou batut.
Am introdus la cuptor si am servit!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.