Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Chiftele din fasole roşie

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
 
Le auzi cum sfârâie în tigaie şi deja ştii că nu te vei putea abţine să guşti din ele, chiar dacă sunt încă fierbinţi. Îţi arătăm mai jos cum poţi pregăti delicioasele chiftele din fasole roşie.
Chiftele din fasole roşie

Chiftele din fasole roşie

Ingrediente: 

2 căni boabe de fasole roşie, fiartă
½ cană morcov, curăţat şi tăiat mărunt
1 linguriţă pudră de chilli
1 linguriţă oregano
3/4 cană pesmet
2 ouă, bătute
sare, piper
3 linguri ulei

Pentru decor

1 avocado, tăiat felii
1 ceapă roşie, tăiată felii
5-6 frunze de salată
2 linguri smântână
4 felii de pâine proaspătă
4 felii subţiri de lime

Mod de preparare:

Dai fasolea printr-un jet de apă rece, o scurgi bine şi o pasezi la blender. Adaugi morcovul, pudra de chilli, oregano, pesmetul şi ouăle, apoi sare şi piper, după gust. Amesteci, apoi împarţi în patru porţii.

Încălzeşti două linguri de ulei într-o tigaie, la foc mediu. Prăjeşti chiftelele pe fiecare parte până formează o crustă maronie, 10-12 minute. Le întorci, adaugi ulei şi le mai laşi pe foc 8-10 minute.

Le scoţi pe hârtie absorbantă, apoi aranjezi pe farfurie câte o felie de pâine pe care aşezi o chiftea, alături de 1-2 frunze de salată, 1-2 felii de avocado, rondele de ceapă, o linguriţă de smântână şi o felie de lime.

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!