Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Dovlecei umpluti cu ardei, cascaval si afumatura

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Dovlecei umpluti cu ardei, cascaval si afumatura din dovlecei, usor picante, extrem de gustoase. O reteta care este foarte apreciata. Cum se fac, reteta rapida de dovlecei umpluti.

Dovlecei umpluti cu ardei, cascaval si afumatura

Dovlecei umpluti cu ardei, cascaval si afumatura

Ingrediente:

  • 3 dovlecei
  • jumatate de ardei gras rosu
  • jumatate de ardei gras galben
  • 4 linguri de miez de dovlecei
  • o ceapa
  • un ou
  • 100 gr costita afumata
  • 2 linguri cascaval ras
  • 125 gr mozzarella
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • marar
  • patrunjel
  • cimbru
  • ulei

    Mod de preparae:

    Pentru inceput, spalam dovleceii ii taiem pe lung si ii scobim apoi presaram sare pe ei si ii lasam deoparte cu partea scobita in jos.

    Tocam ceapa si ardeiul cubulete si le punem la calit impreuna cu miezul de la dovlecei pana se inmoaie putin.

    Intr-un castron punem costita, ceapa, ardeiul si dovlecelul calite, oul, mozzarella, usturoiul, cascavalul ras, sare, marar, patrunjel si cimbru

    Amestecam totul si umplem dovleceii.

    Ii punem in tava si punem putin ulei peste.

    Ii coacem la 180 de grade Celsius pentru o ora, acoperiti cu un capac sau folie de aluminiu, apoi  ii decoperim si ii mai lasam in cuptor pana se rumenesc.

    Merg foarte bine serviti ca aperitiv sau ca felul doi. Pot fi un pranz sau o cina lejera si gustoasa.

    Miezul de dovlecel care ramane il putem folosi la ciorbe sau la chiftelute.

    Felicitari, este o reteta simpla si gustoasa.

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!