Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
Ingrediente:
Ciorba norvegiana este o ciorba de peste foarte gustoasa, pe care o puteti servi atat calda cat si rece.
Ciorba norvegiana |
- 400 gr peste (crap)
- 100 gr costita
- 100 gr ceapa
- 100 gr morcovi
- 100 gr telina
- 100 gr ardei colorat
- 200 gr cartofi
- 100 gr smantana
- 1 ou
- sare
Mod de preparare:
Tai costita in felii, apoi in bucati mai mici, pe care le pui in vasul pentru gatit, le lasi sa se topeasca si sa se rumeneasca putin, apoi le scoti.Cureti legumele, le speli si le tai fideluta, cu exceptia cartofului pe care il tai cubulete.
Cureti pestele, il speli si il portionezi. In grasimea ramasa de la
costita, calesti legumele, fara cartofi, pana se vor inmuia, apoi adaugi
circa 1,5 litri de apa si imediat pui cartofii.
Cu 10 minute inainte ca preparatul sa fie gata, adaugi pestele, sarezi si reduci focul la minimum.
Galbenusul il amesteci impreuna cu smantana, iar cand ciorba este
gata, o dregi cu acest amestec.
Servesti ciorba presarata cu bucatele de
costita prajita.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.