Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
Este o feta usor iute, aduce un pic la iuteala cu branza noastra framantata de oaie. Cu aceasta branza am umplut ardeii. Apoi i-am fript intr-o cantitate uimitoare de ulei si i-am servit fierbinti.
Ardei fripti umpluti cu feta |
Mod de preparare:
Se taie ardeii in zona coditei, ca un capac. Se curata de cotoare, se scutura sa cada toate semintele.Se umplu ardeii cu bucatele de branza pe care le impingeti cu
degetul sa intre pana in varf. Indesati capacele decupate, astfel incat
sa nu curga branza afara.
Se incinge tigaia grill la foc maxim timp de 5 minute. Se da focul la mediu.
Se coc ardeii pe ambele parti pana sunt rumeni si se inmoaie (cca 10
miute / parte). Daca ardeii sunt foarte mari si dupa acest timp nu s-au
copt de tot si incep sa fumege in tigaie, mutati tigaia in cuptorul
incins la 220C inca 5-10 minute, pana sunt copti.
* daca doriti, puteti praji ardeii in ulei de masline pana se rumenesc frumos pe toate partile
Scoateti ardeii intr-un vas adanc si acoperiti-i cu folie de
aluminiu. Dupa 5 minute ii curatati de coaja.
Ii asezati pe un platou, ii stropiti cu ulei de masline si presarati
oregano uscat. Se servesc calzi. Daca se racesc, se pot reincalzi in
cuptor.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.