Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Ardei fripti umpluti cu feta

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Este o feta usor iute, aduce un pic la iuteala cu branza noastra framantata de oaie. Cu aceasta branza am umplut ardeii. Apoi i-am fript intr-o cantitate uimitoare de ulei si i-am servit fierbinti.

Ardei fripti umpluti cu feta

Ardei fripti umpluti cu feta

Ingrediente:

6 ardei verde-deschis, lungi-ascutiti
150 gr branza feta
2 linguri ulei de masline
oregano uscat

Mod de preparare:

Se taie ardeii in zona coditei, ca un capac. Se curata de cotoare, se scutura sa cada toate semintele.
 
Se umplu ardeii cu bucatele de branza pe care le impingeti cu degetul sa intre pana in varf. Indesati capacele decupate, astfel incat sa nu curga branza afara.
 
Se incinge tigaia grill la foc maxim timp de 5 minute. Se da focul la mediu.
 
Se coc ardeii pe ambele parti pana sunt rumeni si se inmoaie (cca 10 miute / parte). Daca ardeii sunt foarte mari si dupa acest timp nu s-au copt de tot si incep sa fumege in tigaie, mutati tigaia in cuptorul incins la 220C inca 5-10 minute, pana sunt copti.
 
* daca doriti, puteti praji ardeii in ulei de masline pana se rumenesc frumos pe toate partile
 
Scoateti ardeii intr-un vas adanc si acoperiti-i cu folie de aluminiu. Dupa 5 minute ii curatati de coaja.
 
Ii asezati pe un platou, ii stropiti cu ulei de masline si presarati oregano uscat. Se servesc calzi. Daca se racesc, se pot reincalzi in cuptor.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!