Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Cotlet de porc cu ananas

Retete si gust

Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Ananasul este un fruct cu o textura care se preteaza sa-l caramelizam, iar alaturi de cotletele prajite in tigaie, dau un preparat dulce-acrisor cu o aroma irezistibila.

 Merita incercat, veti fii cuceriti. 

Cotlet de porc cu ananas

Cotlet de porc cu ananas

Ingrediente 2 pers.:

* 2 cotlete de porc (cu sau fara os)
* ulei de masline
* 1 cutie compot de ananas
* 1 lingura de zahar (preferabil brun)
* 1 lingura sos tomat
* 1 lingura sos de soia
* sare
* piper
* coriandru 

Mod de preparare:

Avem nevoie de cotlete de porc, in functie de cate persoane sunteti la masa, la care inlaturam excesul de grasime. Rondelele de ananas se scot din cutia de compot. 

Intr-o tigaie caramelizam lingura de zahar la foc potrivit. Stingem cu foarte putina zeama din compot si apoi adaugam feliile de ananas. Le caramelizam pe ambele fete si le scoatem apoi pe un servet

 Separat intr-o alta tigaie cu ulei de masline, prajim cotletele pe ambele fete, pana capata o crusta frumoasa. Apoi adaugam zaharul caramelizat ramas de la rondelele de ananas, sosul de soia, sosul tomat si zeama din compot, doar cat este nevoi, pentru a obtine un sos scazut.

Se condimenteaza dupa gust si se lasa cca. 10 minute sa fiarba, cat sa se patrunda cotletel

La final se adauga si rondelele de ananas caramelizate si mai lasam 2-3 minute. Se adauga coriandru verde tocat, eu nu am avut si am pus frunze de patrunzel verde. 

Se serveste cu o garnitura de orez sau de legume sotate. 

Pofta buna!

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!