Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
Ananasul este un fruct cu o textura care se preteaza sa-l caramelizam, iar alaturi de cotletele prajite in tigaie, dau un preparat dulce-acrisor cu o aroma irezistibila.
Merita incercat, veti fii cuceriti.
Cotlet de porc cu ananas |
Mod de preparare:
Avem nevoie de cotlete de porc, in functie de cate persoane sunteti la
masa, la care inlaturam excesul de grasime. Rondelele de ananas se scot
din cutia de compot.
Intr-o tigaie caramelizam lingura de zahar la foc potrivit. Stingem
cu foarte putina zeama din compot si apoi adaugam feliile de ananas. Le
caramelizam pe ambele fete si le scoatem apoi pe un servet
Se condimenteaza dupa gust si se lasa cca. 10 minute sa fiarba, cat sa se patrunda cotletel
La final se adauga si rondelele de ananas caramelizate si mai lasam 2-3 minute. Se adauga coriandru verde tocat, eu nu am avut si am pus frunze de patrunzel verde.
Se serveste cu o garnitura de orez sau de legume sotate.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.