Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Paste la cuptor cu pui si ciuperci

Retete si gust

Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Ușor crocante, aromate și sățioase, această rețetă de paste vine la fix pentru întreaga familie.

Paste la cuptor cu pui si ciuperci

Paste la cuptor cu pui si ciuperci

Ingrediente:

  • 20 g hribi uscați
  • 4 pulpe de pui, dezosate și fără piele, tăiate bucățele
  • sare
  • piper măcinat
  • 2 căței usturoi, feliați
  • 35650 g ciuperci proaspete ( champignon )
  • 200 ml vin alb
  • 450 g spaghete
  • 500 ml smântână
  • 200 g parmezan ras
  • câteva frunze busuioc
Mod de preparare:
  • Lăsați hribii într-un bol cu apă fierbinte să se hidrateze pentur câteva minute.
  • Preîncălziți cuptorul la 200 grade.
  • Încingeți câteva linguri cu ulei de măsline într-o tigaie mai mare.
  • Rumeniți bucățile de pui peste care adăugați hribii scurși de excesul de apă. Păsatrați apa în care au fost ținuți.
  • Adăugați ciupercile proaspete și usturoiul.
  • Turnați vinul și apa de la hribi, apoi lăsați să fiarbă la foc mic până când carnea est efragedă.
  • Separat fierbeți pastele conform instrucțiunilor de pe cutie.
  • Adăugați smântâna peste amestecul de pui, aduceți în punctul de fierbere și îndepărtați de pe sursa de foc.
  • Potriviți gustul cu sare și piper.
  • Adăugați spaghetele scurse peste sos, amestecați bine compoziția.
  • Adăugați trei sferturi din cantitatea de parmezan și busuiocul.
  • Trnasferați preparatul într-un vas termorezistent pentru cuptor.
  • Presărați restul cantității de parmezan pe deasupra și coaceți până când capătă o textură crocantă.
  • Repartizați în farfurii și serviți cu un strop de ulei de măsline și parmezan după preferință.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!