Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Placinte pentru micul dejun

Retete si gust

Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Reteta este simpla, rapida si usoara. Perfecta pentru diminetile in care vrei ceva extra gustos. Placintele gustoase se pregatesc cu ce aveti voi chef sau prin frigider. In varianta de astazi avem de toate: branza feta, cascaval, salam cu sunca, verdeata si ceapa verde si ardei rosu.

Placinte pentru micul dejun
Placinte pentru micul dejun

Ingrediente:

  • 4 buc oua
  • 90 g faina
  • 160 g branza feta
  • 50 g salam cu sunca taiat marunt
  • 60 g cascaval ras
  • 1 lingurita praf de copt
  • 2 fire ceapa verde taiata marunt
  • putin ardei gras rosu sau kapia
  • patrunjel tocat
  • dupa gust sare si piper
  • cubulete de unt pentru prajit

Mod de preparare:

  • Bate ouale cu sare si piper dupa gust.
  • Adauga faina si praful de copt.
  • Amesteca totul cu un tel dupa care pune salamul, ceapa verde, ardeiul, patrunjelul tocat si branza feta maruntita.
  • Amesteca totul foarte bine dupa care pune o tigaie la foc mediu.
  • Pune un cubulet de unt cand tigaia este incinsa.
  • Pune in tigaia o lingura de compozitie, se poate portiona si cu un scoop (lingura) de inghetata.
  • Aplatizeaza compozitia si optional, cosmetizeaza marginile pentru o forma cat mai rotunda.
  • Lasa placinta la foc doar cat sa se rumeasca dupa care poti sa o intorci pe cealalta parte.
  • Las-o sa se rumeneasca si pe aceasta parte apoi o poti scoate pe o farfurie.
  • Sterge tigaia cu un servet, pune un cubulet de unt.

Dupa cum vedeti, placintele se pregatesc usor si rapid. Se pot servi cu ketchup, iaurt, smantana, un sos picant, sos de usturoi sau hrean. Sau un alt dip la alegere. Spor la treaba si pofta buna!

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!