Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
Gnocchi cu ciuperci si smantana de soia: o reteta de post, usor de preparat. O imbinare perfecta intre textura aparte a gnocchi si gustul perfect dat de ciuperci.
Gnocchi cu ciuperci si smantana de soia |
- 500 g gnocchi de cartofi
- 500 g ciuperci
- 1 catel de usturoi
- 3 linguri ulei de masline extravirgin
- 200 ml smantana de soia
- sare si piper dupa gust
- patrunjel verde
Mod de preparare:
Intr-o tigaie se incinge uleiul si se prajeste catelul de usturoi curatat, spalat si taiat in doua.
Se caleste putin sa nu se arda dupa care se scoate din tigaie, l-am lasat numai pentru a aromatiza uleiul.
Ciupercile se spala bine apoi se curata, se taie felii si se pun in ulei sa se innabuseasca pana cand devin moi (circa 10 minute).
Spre final, se adauga smantana si se mai lasa putin la foc mic.
Se adauga sarea, piperul dupa gust si patrunjelul tocat marunt.
Gnocchi se fierb 2 minute in apa cu un praf de sare. Se strecoara si se amesteca cu sosul fierbinte preparat din ciuperci si smantana.
Servim gnocchi imediat, cat inca sunt calzi. Pentru decor putem folosi putin patrunjel verde tocat marunt.
Asta
este tot, va invit cu drag si sa o
incercati.
Spor la gatit si pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.