Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Macaroanele cu branza

Retete si gust

Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html 

Retete si gust, te invita sa urmaresti un delicios de savuros, in care descoperi, retete si secrete ascunse. Astazi ne-am gandit la una dintre cele mai simple, gustoase si indragite retete - macaroanele cu branza, personalizate in stilul incomparabil al lui Mesteruț.

Macaroanele cu branza
Macaroanele cu branza

Ingrediente:

  • 6 felii de paine (fara coaja, taiate in cubulete mici)
  • 8 linguri de unt nesarat
  • 1. 375 l lapte
  • 1/2 cana de faina alba
  • 2 linguri de sare kosher
  • 1/4 lingurita nucsoara proaspat macinata
  • 1/4 lingurita piper macinat
  • 1/4 lingurita piper cayenne
  • 500 g de cascaval ras
  • 225 g branza Gruyere rasa
  • 115 g branza Pecorino Romano rasa;
  • 450 g macaroane

Mod de preparare: 

Preincalzeste cuptorul la 375 de grade. Topeste 2 linguri de unt intr-o cratita si toarna-l apoi peste paine, amestecandu-le usor.

Pune laptele intr-o oala, pe foc, iar intr-o tigaie separata, topeste restul de unt. Adauga faina in untul topit si amesteca bine un minut. Toarna laptele incins in amestecul de unt si faina, amestecand continuu, pe foc, pana se ingroasa. Opreste focul, adauga nucsoara, piperul negru, cayenne si 3/4 din fiecare tip de branza si amesteca bine.

Fierbe macaroanele al dente, intr-o oala cu apa si sare si scurge-le, apoi, intr-o strecuratoare.. Amesteca-le cu sosul de branza, toarna-le in vasul de iena si presara pe deasupra restul de branza si pesmetul format din paine. Baga-le la cuptor, 30 de minute.

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!