Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
Vreti o reteta in care branza sa fie din
belsug? Incercati Macaroane cu branza! Usor de facut macaroane &
branza va fi mancarea ideala in zilele reci si ploioase.
Macaroane cu branza-reteta americana |
Mod de preparare:
- Fierbeti pastele in apa sarata timp de 9 minute. Scurgeti.
Topiti untul intr-o cratita si adauga faina dintr-o data. Amestecati. - Adaugati laptele putin cate putin în timp ce amestecati. Bechamel-ul ar trebui sa se ingroase. Adaugati sare, piper si nucsoara macinata.
- Luati cratita de pe foc si adaugati branza rasa. Amestecati.
- Adaugati pastele scurse si amestecati bine.
- Se toarna acest amestec intr-un vas rezistent in cuptor, uns cu unt si se presara peste paste, pesmet.
- Coaceti 20 minute la 180°C.
- Gata!
Observații:
Branza Comté rasa : o puteti inlocui cu orice tip de branza preferati
Pesmetul : il puteti inlocui cu branza rasa sau nu puneti nimic deasupra
Pastele coquillettes : aceste tipuri sunt specifice "Mac and cheese", dar puteti folosi orice tip de paste doriti.
- Fierbeti pastele in apa sarata timp de 9 minute. Scurgeti.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.