Pentru o mâncare cât mai bună, urmăriți și rețeta de mai jos. Atenție la cantități.
Fasole scazută cu cârnați |
fasole fiarta
carnaciori afumati uscati sau proaspeti
cepe
zarzavat
o jumatate de gogosar
rosii
lingura bulion
foi dafin
sare, piper,cimbru, etc și alte condimente după gust
Mod de preparare:
– carnaciorii se taie felii/bucati si se prajesc in ulei
– se scot si se pastreaza la cald
– in uleiul ramas, se calesc legumele taiate cubulete
– dupa 10 min se adauga rosiile decojite, taiate cubulete si dafinul
– adaugam imediat bulionul, fasolea, condimente si o canita cu apa
– adaugam carnaciorii si acoperim--lasam sa fiarba la foc mic 30 min aprox
– retusam gustul si servim cu castaveti murati sau muraturi asortate sau, de ce nu, cu varza acra.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.