Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.htm
lReţeta asta e tare bună dacă ai musafiri la vreo masă festivă şi vrei să
stai şi tu cu ei! Pui carnea în tavă,
pui legumele. Peste vreo 60 de minute de stat la cuptor, e gata şi carnea,
dar şi garnitura, amândouă deodată. Sună bine, ce ziceţi?
Ingrediente:
2x muschi de porc cu legume la cuptor |
M0d de preparare:
Se unge cu putin ulei muschiul de porc, se sareaza si se pipereaza apoi se trece prin tigaie sa prinda o crusta.
Se cresteaza apoi din loc in loc si se introduc bucati de usturoi. Se aranjaza in tava cu legumele.
Avand in vedere volumul mare de mancare care trebuia pregatita am preparat 2 bucati mari de muschi in doua tave diferite. Revolutia tehnologica a constat in faptul ca le-am gatit pe amandoua in acelas timp in cuptor.
Una la nivelul de jos si una pe la mijloc la o tempreatura de 190 grade timp de 120 minute. Dupa aproximativ 60 de minute am rotit tavile si fripturile, deoarece friptura din tava de sus prinde mai rapid o crusta datorita grilului.
Una peste alta a iesit excelent. Iar gatitul la 2 tavi simultan a iesit! Practic cuptorul meu a trecut cel mai greu test.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.