O mancarica rapida si tare gustoasa.
Tocana de cartofi cu praz si porumb |
- 3-4 cartofi
- 2 pulpe de pui
- 1 bucata de praz
- 1 morcov
- 2 linguri de porumb
- 1 rosie
- 1 ceapa mica alba
- unt
- vegeta,cimbru,piper
- marar uscat
- busuioc congelat
MOD DE PREPARARE:
Ceapa o tocam marunt si o punem la calit in unt,impreuna cu morocvul dat pe razatoarea mare si prazul taiat rondele.
Se pun pulpele de pui crestate,se stinge cu vinul alb si se lasa pe foc pana scade zeama.
Cartofii se taie cuburi,se adauga peste pui, se pune 2 pahare de apa si se lasa la foc potrivit sa fiarba.
Dupa 15 minute se pune porumbul scurs de zeama, rosia taiata cuburi si condimentele dupa gust.
La sfarsit se adauga busuiocul congelat si mararul uscat.
Se serveste cu muraturi.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.