Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Taietei de legume cu paste

Retete si gust

Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Taiteii de legume cu paste sunt potriviti pentru o cina usoara la pranz, ca si garnitura. Daca inlocuiesti untul din reteta cu o grasime vegetala, obtii o mancare de post foarte nutritiva.

Taietei de legume cu paste

Taietei de legume cu paste

Ingrediente:

  200 g paste  
un dovlecel  
2 morcovi  
25 g unt  
o lingura ulei  
sare  
piper
 
Mod de preparare:
  1. Se spala bine dovlecelul si morcovii se curata de coaja.
  2. Cu un cutit de curatat legume se taie pe lung fasii subtiri si din dovlecei si din morcovi.
  3. Se pun sa se caleasca in unt topit amestecat cu ulei si se lasa 10 minute.
  4. Apoi, se toarna 2-3 linguri de apa, se pune capac si se mai lasa 5 minute pe foc. Se presara cu sare si piper si se aduc la masa ca garnitura la pastele fierte in prealabil conform indicatiilor de pe ambalaj.

Sfaturi utile

✽ Pentru un gust mai bogat, se pot adauga impreuna cu legumele si doi catei de usturoi tocati, doua linguri de patrunjel proaspat tocat si sucul unei jumatati de lamaie.

✽ Cu cat legumele sunt taiate mai subtire cu atat vor fi mai moi dupa gatire. Pentru fasii de legume mai tari trebuie taiate ceva mai gros. De asemenea, nu trebuie calite prea mult.

✽ Acest preparat poate fi servit ca fel principal, dar si pe post de garnitura, alaturi de peste fript si orez.

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!