Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Salata cu telemea, pui si mango

Retete si gust

Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Pentru astazi va propun- Salata cu telemea, pui si mango, este o salata gustoasa ca e o combinatie ciudata si satioasa si se face foarte usor. Garantez ca e grozava si merita sa o incercati!.

Salata cu telemea, pui si mango

Salata cu telemea, pui si mango

Ingrediente:

  • o jumatate piept de pui
  • 150 g telemea de oaie in saramura
  • un mango
  • o cutie fasole rosie
  • o ceapa rosie
  • un ardei capia rosu
  • o salata verde, creata sau orice tip de salata va place
     
Condimente:
 
  • boia dulce
  • curcuma
  • piper macinat
  • ierburi italiene
  • ulei de masline
  • sare
     
Dressing pentru salata
 
  • zeama de la o lamaie
  • 3 linguri ulei de masline
  • pulpa de mango din jurul samburelui
  • o lingurita mustar
  • o lingurita miere
  • sare
  • piper macinat

Mod de preparare:

Pieptul de pui se condimenteaza cu curcuma, boia dulce, piper, sare si se unge cu putin ulei. 

Se lasa deoparte acoperit cu folie pana ce carnea ajjunge la temperatura camerei. 

Se frige pe gratarul de fonta pana ce este bine patruns. 

Se lasa sa se raceasca apoi se taie cuburi sau felii subtiri.

Salata se indeparteaza de pe cotor, se spala sub jet de apa rece apoi se usuca in centrifuga pentru salata.

Telemeaua de oaie se taie in cubulete, la fel si fructul de mango. 

Ceapa se taie rondele si se desfac in inele, ardeiul se taie fasii.

Fasolea se scurge de zeama si se clateste sub jet de apa rece.

Pe farfurie se aseaza un pat de salata, peste care se pun celelalte ingrediente ce compun salata: pieptul taiat cubulete, fasolea rosie, inele de ceapa rosie, cuburi de mango, cuburi de telemea si fasii de ardei capia rosu.

In momentul servirii se asezoneaza cu dressingul ce se pregateste cu ajutorul unui bender. 

Toate ingredientele se mixeaza pana se obtine un sos omogen.

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!