Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
Lasagna este o reteta de mancare cu carne tocata, cascaval si sos bechamel. Numai buna este aceasta mancare cu specific italian dupa traditionalele bucate romanesti savurata de Craciun.
Rulouri cu carne tocată |
- 600 g carne tocată (pui sau pulpă de porc )
- 2 cepe roşii mijlocii
- 12-14 foi lasagna
- 5 linguri ulei de măsline
- 3 roşii
- sare
- piper
- 100 g măsline
- 50 g unt
- cimbru
- rozmarin
Mod de preparare:
1. Pentru început, se fierb foile de lasagna, conform instrucţiunilor de pe cutie. După ce au fiert, se pun într-o sită şi se trec sub un jet de apă rece, să nu se lipească.
2. Se pune ceapa la călit, până devine aurie, apoi carnea şi se prăjesc până se absoarbe toată zeama pe care o lasă carnea şi ceapa. Se condimentează cu sare, piper şi cimbru. După ce s-a făcut, se lasă să se răcească.
3. Se unge o tavă de cuptor cu unt sau ulei. Pe un platou se pun foile de lasagna şi se umplu cu carne. Se rulează şi se aşază în tavă. Se pregăteşte sosul béchamel şi cel de roşii şi se toarnă peste rulouri
4. Puteţi să le serviţi calde, ornate cu caşcaval şi rozmarin.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.