Mielul nu-i ca puiul! Așa cum au spus familia mea! Si nu au dreptate?
Pulpe de pui cu mere, portocale și bere |
- pulpe de pui 4 bucăți,
- mere golden 4 bucăți,
- portocale 2 bucăți,
- ulei de arahide,
- sare iodată,
- piper proaspăt măcinat,
- praf de curry,
- rozmarin,
- bere blondă 500 ml.
MOD DE PREPARARE:
Pulpele se crestează, apoi se masează cu ulei de arahide, se asezonează cu sare, piper, curry, rozmarin, apoi se așează într-o tavă termorezistentă și se dă la cuptor, la foc mediu cca. 10 minute, cât să se rumenească, pe ambele părți. Apoi se adaugă merele feliate, portocalele feliate, berea, se acoperă cu folie de aluminiu și se mai lasă la cuptor cca. 30 de minute, la foc mediu.
Se servește ca atare sau cu diverse garnituri!
Poftă bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.