Vin astazi cu o reteta minunata de crenvursti umplut. De cand am vazut-o am stiut ca o sa-mi fie pe plac.Da, stiu ca crenvurstii sunt plini de prostii, insa-mi plac, ce sa fac? Daca si voi ii consumati din cand in cand, va recomand musai sa incercati sa ii pregatiti asa. Sunt minunati si se fac foarte repede.
CRENVURSTI UMPLUTI |
crenvursti
cascaval
mustar
sunca/prosciutto
Mod de preparare:
Simplu de tot. Alegeti crenvursti de preferat mai lungi si mai grosi (eu am avut normali, si au iesit perfect si asa).
Taiem crenvurstii in doua pe lung, dar fara a-i despica de tot.
Ungem interiorul cu mustar si punem in ei fasii subtiri de cascaval.
Ii infasuram la mijloc cu fasii subtiri de sunca/prosciutto, si ii dam la cuptorul preincalzit
(intr-o tava, de preferat pe hartie de copt, ca sa nu avem de spalat prea mult dupa aceea..).
Ii lasam la cuptor 8-10 minute dupa care ii savuraaam.
Sunt minunati alaturi de o salata.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.