Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

O tavă întreagă de plăcere

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Perișoarele învelite în bacon, coapte la cuptor, se servesc fie în calitate de fel principal de mâncare, fie ca aperitiv fierbinte și suculent. Chiar și după ce se răcesc, aceste biluțe de carne îi surprind pe toți prin textura lor gingașă. Iar gustul… Pregătiți-le și convingeți-vă că ele sunt unice!

O tavă întreagă de plăcere

O tavă întreagă de plăcere

INGREDIENTE:

-100 g de carne tocată de vită;

-100 g de carne tocată de porc;

-40 g de pâine;

-2-3 linguri de lapte;

-o lingură de muștar;

-o ceapă;

-¼ linguriță de coriandru măcinat;

-½ linguriță de ienibahar măcinat;

-o legătură de pătrunjel proaspăt;

-2 ouă;

-200 g de bacon;

-sare — după gust;

-piper negru măcinat — după gust.

MOD DE PREPARARE:

1.Înmuiați miezul de pâine în lapte. Apoi stoarceți-l bine cu mâinile.

2.Combinați pâinea, carnea tocată, muștarul, ceapa mărunțită și pătrunjelul tocat într-un bol. Adăugați ouăle și condimentele. Amestecați foarte bine.

3.Modelați perișoare lunguiețe din compoziția obținută. Înveliți-o pe fiecare într-o fâșie de bacon.

4.Tapetați tava cu hârtie de copt, unsă cu puțin ulei. Transferați perișoarele învelite în bacon pe tavă.

5.Coaceți-le timp de 20 minute în cuptorul preîncălzit până la 200°C. În timpul procesului de coacere întoarceți-le, ca să se rumenească pe toată părțile.

Dacă acestea erau chifteluțe obișnuite și învelișul de bacon lipsea, ele puteau fi coapte în sos de smântână sau roșii. Însă acesta este alt fel de mâncare. Sosul? Propuneți-l în timpul servirii: el ar fi excesiv în tavă. Sperăm că vă place această idee și că perișoarele originale vă vor bucura prin gustul lor. Salvați această rețetă în marcaje, distribuiți-o prietenilor voștri sau printați-o deodată. Diversificarea meniului se face atât de ușor!

Vă dorim poftă bună alături de cei dragi!

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!