Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Ravioli de carne

Retete si gust

Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Ravioli cu carne este un fel de mâncare tradițională a bucătăriei italiene, asemănător gălustelor noștri. Aluatul pentru ravioli este fabricat din ouă și făină, este una dintre cele mai simple rețete. Dacă aveți o mașină pentru rulare, puteți obține o grosime perfectă. Dar, cu ajutorul oblicului obișnuit, puteți obține un rezultat bun dacă încercați. Umplutura este diferită, în această rețetă de ravioli cu carne este cea mai simplă - carne de porc tocată, curry, sare și ceapă.

Ravioli de carne
Ravioli de carne
Ingrediente:

Aluat:

  • 2 ouă de pui;
  • 200 g făină de grâu;
  • vârf de sare;

Umplutură:

  • 200 g de carne tocată de porc;
  • 1 ceapă;
  • 1 linguriță. carne curry;
  • 1 ou de pui;
  • sare;
  • 1 litru de bulion de ciuperci fierbinți;
  • pentru servire - ulei de măsline, verzui, boia de ardei.

Mod de preparare:

Aluatul pentru ravioli, conform rețetei preparatelor din bucătăria italiană, este preparat în același mod ca și pentru paste sau fidea de casă - pentru 100 g de făină de grâu rafinată (făină) luăm 1 ou mare și un mic vârf de sare (opțional).

Apoi, totul este simplu: turnați făina pe desktop, faceți o nișă în mijlocul dealului, rupeți ouăle în ea, frământați cu mâinile. Când se oprește lipirea pe masă și pe mâini, învelit în filmul alimentar, se lasă timp de 20 de minute la temperatura camerei.

Suprafața grăsimii pentru table și table cu ulei de măsline. Dacă stropiți masa cu făină, atunci când gătiți ravioli, supa va deveni tulbure.

Deci, puneți bunul pe suprafața cu ulei, rostogoliti-l cu un știft de laminare la o grosime mai mică de 1 mm. Procesul necesită efort, dar este plăcut să lucrați - masa este elastică și suplă.

Există multe modalități de a găti rapid o mulțime de rivioli și ravioli. Spread umplutura pe o foaie și un al doilea capac sau tăiat în fâșii de 4,3 cm lățime (jumătate de fâșii trebuie să fie puțin mai mare decât), clapa poate fi tăiat aluatul în două părți.

În orice caz, produsele semifabricate pregătite trebuie să fie acoperite cu folie agățată în timp ce efectuați umplerea.

Odată cu umplerea, totul este simplu - adăugați condimente uscate curry pentru carne și sare pentru bomboane de porc tocată de casă.

Apoi, frecati ceapa cu ceapa pe un ras foarte fin, care va adauga bogatie la umplutura, amestecati ingredientele.

Răspândiți un ou de pui brut într-un castron, amestecați gălbenușul cu furculita cu o furculiță. Acest amestec este necesar pentru lipirea benzilor împreună.

Pe o bandă, cea pe care deja o punem, punem niște grămezi mici de carne tocată cu un decalaj egal, grăsim aluatul în jurul cărnii cu un ou. Acoperim cu un plat mai larg, tăiați cu cuțitul în pătrate identice, apăsați margini cu o furculiță, strângeți modelul de-a lungul marginii.

Agitați ciorba de ciuperci până la fierbere, sare la gust, puneți ravioli în apă clocotită. După ce acestea plutesc la suprafață, gătiți timp de 2-3 minute. În funcție de grosimea aluatului și de dimensiunea ravioli, timpul de gătire poate fi mai lung.

Astfel de produse sunt de obicei fierte în apă sărată, dar în supă, mai ales ciuperci, are un gust mai bun.

Serviți ravioli fierbinți cu carne, se toarnă ulei de măsline din primul soi de virgin presat la rece, se presară cu boia roșie și verdele proaspăt

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!