Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Mancarica de ciuperci asortate

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

O reteta de post gustoasa si sanatoasa, cu cat folositi mai multe feluri de ciuperci cu atat iese mai buna.

Mancarica de ciuperci asortate

Mancarica de ciuperci asortate

INGREDIENTE:

  • Ciuperci de mai multe feluri, folosit 1 kg de ghebe si 1/2 champignon
  • 1 ceapa rosie,
  • 1 ceapa alba
  • cativa catei de usturoi
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar
  • 1 lgt boia dulce
  • 1 lgt curry
  • condimentesare

MOD DE PREPARAR:

Ciupercile champignon spalate le-am taiat felii iar la celelalte am lasat palariile intregi si am tocat marunt cozile. Nu se curata pielita ciupercilor, nu este necesar daca se spala bine. Calim usturoiul zdrobit, adaugam ceapa taiata juliene pentru cateva minute pana-si schimba culoarea dupa care adaugam jumatate din ciupercile champignon. Amestecam mereu si le calim sa mai scada din zeama.

Adaugam treptat cate o parte din restul ciupercilor si inabusim dupa fiecare. Spre sfarsit punem o parte din verdeata tocata, condimente si cativa catei de usturoi pisati. Cand au fiert ciupercile si a mai scazut din zeama potrivim de sare, adaugam restul de verdeata, punem capacul si stingem focul. Servim calda sau rece cu mamaliguta. Merge de minune servit alaturi de mujdei de usturoi sau hrean.

De acesta data am lasat ciupercile intregi si nu am folosit pasta de rosii, am vrut sa se simta gustul minunat al ciupercutelor. Daca nu le faceti de post se poate stinge cu un pahar de vin alb.

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!