Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Mancare Japoneza – Omurice

Retete si gust

Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Incearca o omleta diferita, din bucataria japoneza, ce are in compozitie un amestec de orez si legume. Este mult mai satioasa daca o prepari asa.

Mancare Japoneza – Omurice
Mancare Japoneza – Omurice

Incrediente

  • 0,5 ceapa medie/mare
  • 1 buc piept pui
  • 1 lingura ulei de masline
  • 65 g mix de legume congelate
  • 1 lingura sare
  • 1 lingura piper negru macinat
  • 250 g orez fiert
  • 1 lingura ketchup
  • 1 lingurita sos de soia

Pentru omleta

  • 2 oua mari
  • 2 linguri lapte
  • 2 linguri ulei de masline
  • 6 linguri branza cheddar sau orice cascaval

Mod de preparare

  1. Taiati ceapa marunt si pieptul de pui in bucatele de 1 cm.

  2. Intr-o tigaie, puneti uleiul de masline si caliti ceapa pana devine usor bruna. Adaugati si bucatelele de pui si calitile pana devin rumenite. Adaugati dupa aceea mixul de legume si dupa gust adaugati sare si piper.

  3. Adaugati orezul fiert in tigaie si amestecati-l cu restul de ingrediente

  4. Adaugati ketchup-ul si sosul de soia si amestecati totul cu o spatula. Tranferati amestecul pe o farfurie si spalati tigaia pentru a o folosi din nou.

  5. Vom face fiecare omleta separate. Amestecati 1 ou cu 1 lingura de lapte intr-un bol mic.

  6. Incalziti uleiul de masline intr-o tigaie la foc mediu/mare. Cand tigaia este fierbinte, puneti amestecul pentru omleta si lasati sa se coaca bine pe o parte.

  7. Puneti 3 lingurite de cascaval/branza pe o parte a omletei alaturi de orezul fiert. Folosind spatula impaturiti in doua omleta pentru a acoperi continutul. Usor mutate omurice pe o farfurie.

  8. Cat timp este inca fierbinte, acoperiti omurice cu un prosop de hartie pentru a o modela sub forma unei minge de Rugby. Dupa aceea, decorati cu ketchup si altele dupa placul dumneavoastra.

Note

Va doriiiiim pofta buna!

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!