Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Ficăței de pui pane

Retete si gust

Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html 

O rețetă  rapidă, extrem de gustoasă și atât de simplă încât o poate reuși și un copil mic. Este atât de bună încât îi va face pe cei care nu prea consumă ficăței în adevărați fani!

Ficăței de pui pane

Ficăței de pui pane

Ingrediente:

  • 450 g ficăței de pui
  • 70 g făină
  • 200 ml lapte bătut
  • 1 linguriță de ketchup picant
  • 2 ouă bătute
  • 100 g pesmet
  • sare și piper după gust
  • praf de usturoi
  • boia dulce
  • ulei pentru prăjit

Mod de preparare:

Primul pas: spălarea și curățarea ficățeilor. Îi tai apoi pe jumătate.

Într-un bol combină laptele bătut cu ketchup-ul picant, sarea și piperul. Pune ficățeii peste, amestecă. Dă la frigider timp de o oră.

Pune la scurs ficățeii într-o sită fină. Pune, în 3 vase diferite pesmetul, ouăle bătute cu un pic de sare și făina. Dă, pe rând, bucățile de ficat, prin făină, ou și pesmetul amestecat cu condimente. Între timp încinge ulei într-o tigaie înaltă, care nu lipește. Când e destul de încins uleiul, pune ușor ficățeii la prăjit, până devin aurii și crocanți – trebuie să stea cam 3-4 minute pe fiecare parte.

Scoate ficățeii pe o farfurie mare pe care ai pus în prealabil  un șervețel de hârtie. Dacă mai este nevoie, asezonează cu sare și piper.

Recomand să îi servești cu un sos picant.

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!