Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Quiche cu ciuperci

Retete si gust

Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Dacă vrei să gătești ceva delicios într-un timp foarte scurt, fă un quiche. E extrem de versatil, rapid, ușor de făcut de către absolut oricine, sățios, cu ingrediente care se regăsesc în orice gospodărie. O masă completă și pe gustul întregii familii, perfectă pentru orice moment al zilei. Acest quiche cu ciuperci este perfect pentru vegetarieni sau pentru cei care vor să renunțe la carne, fie și pentru o zi.

Quiche cu ciuperci

Quiche cu ciuperci

Ingrediente:

  • 1 foaie plăcintă
  • 350 g ciuperci
  • 1 ceapă medie tocată
  • 1 lingură unt
  • sare și piper după gust
  • 125 ml smântână de gătit
  • 2 ouă
  • 1 lingură cimbru proaspăt tocat
  • 150 g brânză Emmentaler

    Mod De Preparare:

    Preîncălzește cuptorul la treaptă mare.

    Într-un vas mare, combină ciupercile feliate cu ceapa tocată, untul topit, sare, piper. Pune-le într-o tavă într-un singur strat și dă-le la cuptor pentru 15 minute să se perpelească. Scoate din cuptor și lasă la răcit un pic.

    Fă o foaie de plăcintă din numai 4 ingrediente după rețeta simplă de aici.


  • Ingrediente

  • 250 g făină
  • 1/2 linguriță de sare
  • 100 ml ulei vegetal
  • 2 linguri de apă

Mod De Preparare

Din numai 4 ingrediente de bază poți obține cea mai simplă și rapidă foaie de plăcintă. Este o rețetă de bază pe care o poți folosi atât la plăcinte dulci cât și la plăcinte sărate. Fragedă și delicioasă, gata în numai 10 minute, nu ai cum să dai greș dacă urmezi ce 4 pași simpli de mai jos.

  1. Într-un bol mediu amestecă făina cu sarea.
  2. Adaugă uleiul și apa, amestecă bine până se omogenizează.
  3. Formează o bilă de aluat și pune-o într-o tavă de plăcintă unsă în prealabil cu ulei.
  4. Întinde cu mâinile (folosind mai ales buricele degetelor) aluatul pe toată suprafața tăvii – inclusiv marginile, asigurându-te că acoperi bine fiecare porțiune.

Dacă umplutura (fie ea dulce sau sărată) nu trebuie preparată termic la cuptor, dă doar foaia de plăcintă la copt, pentru 10-15 minute.

  • ntinde-o într-o tavă corespunzătoare, înțeap-o pe alocuri cu furculița și dă-o la cuptor 10-15 minute să se  coacă un pic. Micșorează un pic focul.

    Separat, bate ouăle cu smântâna, cimbru, sare și piper. Într-un vas mare, combină ciupercile cu ceapa și brânza rasă și pune acest amestec în foaia de plăcintă din tavă. Toarnă deasupra și oul bătut.

    Dă la cuptor 45-55 minute sau până când vezi că s-a pătruns și rumenit frumos deasupra.

    Servește caldă sau la temperatura camerei.

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!