Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Porc la cuptor crocant, rulat cu usturoi si rozmarin

Retete si gust

Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Pentru aceasta retetea de porc la cuptor cauta o bucata de carne proaspata cu soric fin; cea mai buna este cea de purcel de lapte, sau o bucata de spata sau pulpa.

Porc la cuptor crocant, rulat cu usturoi si rozmarin

Porc la cuptor crocant, rulat cu usturoi si rozmarin

Ingrediente:

Cantitati de ingrediente pentru: portii
  • 2 linguriRozmarin tocat fin
  • 4 cateiUsturoi tocat marunt
  • 2 linguriSeminte de fenicul 
  • 3 linguriUlei de masline 
  • 2.5 kgCarne de porc pulpa sau spata cu soric

    Mod de preparare:


  • Pregatirea carnii
    1. Pregateste cuptorul la 210 de grade celsius
    2. Pune rozmarinul si usturoiul intr-un mojar impreuna cu semintele de fenicul, uleiul de masline si un vafr de cutit de sare. Piseaza bine pana cand obtii o pasta dura
    3. Intinde carnea de porc cu soricul in jos si unge-o bine cu pasta de mirodenii
    4. Ruleaza carnea cu mirodeniile la interior si leag-o cu sfoara din 2 in 2 cm
    5. Unge cu ulei o tava de copt si asaza carnea de porc aromata si legata; presara un praf de sare uniform pe suprafata soricului
    Coacerea carnii de porc
    1. Introdu carnea de porc in cuptorul preincalzit la 210 de grade si lasa sa se rumeneasca pentru 20 de minute sau pana se rumeneste frumos
    2. Redu temperatura cuptorului la 180 de grade celsius si coace inca 2 ore (sau 45 de minute per kilogram in cazul in care faci alta cantitate)
    3. Scoate carnea de porc din cuptor si acopera bine cu folie de aluminiu; asteapta cel putin 15 minute inainte de a servi.
    4. Pentru servire taie legaturile de sfoara si elimina-le cu grija apoi taie carnea de porc in felii

    Notitele:


  • Carnea de porc la cuptor se pastreaza foarte bine in frigider si este foarte buna reincalzita, ceea ce o face o alegere excelenta pentru picnic.

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!