Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Cele mai bune cotlete glazurate din lume

Retete si gust

Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html 

Dacă vrei o rețetă cu care să îți dai gata invitații cu un singur ingredient principal și  condimente pe care cu siguranță le ai în cămară, care să îți fure numai 15 minute, ai găsit-o! Cele mai ușoare, rapide, suculente, fragede și aspectuoase cotlete de porc glazurate se fac așa.

Cele mai bune cotlete glazurate din lume

Cele mai bune cotlete glazurate din lume

Ingrediente:

  • 4 cotlete de porc
  • 145 g zahăr brun
  • 70 g făină
  • 2 linguri de unt
  • 3 linguri de apă
  • 60 ml oţet din cidru de mere
  • 115 ml sirop de arțar
  • 1 lingură amidon
  • sare și piper după gust

Mod De Preparare:

Combină făina, sarea și pierul într-o pungă resigilabilă (care se poate închide ermetic). Bagă cotletele înăuntru și zgâlâție punga cu putere până se „tapetează”. Într-o tigaie mare, topește la foc mic untul. Adaugă cotletele și lasă-le la făcut câte 4-5 minute pe fiecare parte. Dă-le la o parte și acoperă-le ca să se mențină calde.

În aceeași tigaie, adu oțetul la punctul de fierbere. Adaugă siropul de arțar, amestecă, pune capacul și lasă-l pe foc 8-9 minute. Între timp, combină amidonul cu apa și apoi adaugă treptat în tigaie, peste arțar. Adu la fierbere, la foc mic spre mediu, până când începe să se îngroașe „glazura”.

Dacă ai tigaie-grătar, e perfect! Dacă nu, pentru pasul următor poți folosi fără probleme și o tigaie (alta decât cea de mai sus) obișnuită. Pune cotletele-n tigaie, presară zahăr brun pe deasupra și lasă-le să se facă pe ambele părți încet, pentru a-i permite zahărului să se topească.

Se servesc glazurate cu sosul-minune din sirop de arțar făcut mai devreme.

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!