Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Aripi de înger – Chrusciki

Retete si gust

Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Desert tradițional polonez pe care în trecut copilașii îl luau ca pachețel la școală. Simplu de făcut, din ingrediente pe care oricine le are gospodărie, garantat. Chrusciki: atât de simple, atât de gustoase, cu o textură delicată, parcă au fost frământate de o bunicuță dragă de la țară.

Aripi de înger – Chrusciki

Aripi de înger – Chrusciki

Ingrediente:

  • 5 linguri de frișcă
  • 5 gălbenușuri
  • 1/2 linguriță sare
  • 50 g zahăr
  • 1 esență de vanilie
  • 300 g făină
  • zahăr pudră
  • ulei pentru prăjit

    Mod De Preparare:

    1. Bate gălbenușurile până se întăresc. Adaugă sarea treptat, în timp ce amesteci. Adaugă zahărul și vanilia, bate bine.  Adaugă, alternativ, frișca și făina, până se omogenizează. (Este posibil, în funcție de umiditatea zilei în care gătești, să ai nevoie de mai multă făină decât cantitatea mai sus menționată)
    2. Pune aluatul pe un fund de lemn. Acoperă cu un prosop de bucătărie curat și lasă să crească, timp de 10 minute.
    3. Frământă bine aluatul. Întinde-l într-o foaie foarte subțire. Taie în dreptunghiuri. Fă o secțiune mică în mijlocul fiecărui dreptunghi în parte și trage un capăt prin el (să arate ca o răsucitură).
    4. Prăjește în ulei bine încins până devin aurii. Lasă la răcit pe o farfurie timp de 3 minute – cu un șervețel pe ea, ca să absoarbă grăsimea în exces.
    Se pudrează cu zahăr și se servesc.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!