Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Tochitură, cu carne proaspătă

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Tradiția cere ca, în ziua în care se taie porcul, să se pregătească celebra tochitură, cu carne proaspătă. Astăzi îți prezentăm rețeta de tochitură scăldată în suc de roșii si mamaliguta.

Tochitură, cu carne proaspătă
 Tochitură, cu carne proaspătă

Ingrediente:

– 400 – 500 gr. carne de porc

– 1 ardei roșu

– 3 cepe.

– 2 căței de usturoi

– 1 morcov

– 600 ml apă

– 1/2 linguriță sare

– 1/2 linguriță boia dulce

– 1/4 linguriță chimen

– 1/4 linguriță cimbru

– 1 ceașcă bulion

– 1 linguriță făină

– pătrunjel, piper

Mod de preparare:

Carnea se taie cubulețe și se pune în tigaie/cratiță/ceaun cu 2 linguri de ulei. 

Se gătește până se rumenește frumos. 

Ceapa și usturoiul se toacă mărunt, ardeiul cubulețe și morcovul rondele. 

Legumele tocate și condimentele se adaugă peste carnea rumenită și se călesc 5 minute împreună. 

Se adaugă apa, se acoperă cu un capac și se fierbe la foc mic aprox. 60 minute. 

Se adaugă bulionul și făina dizolvată în puțină apă, apoi ingredientele. 

Se da în doua-trei clocote și se oprește focul. 

Se condimentează după gust și se adaugă pătrunjelul. 

Tocănița de porc se servește cu mămăliguță caldă  alături de câteva murături.

Pofta buna !

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!