Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Muschiulet de porc, la cuptor cu ciuperci sote

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
 
Muschiulet de porc la cuptor, moale si suculent, alaturi de ciuperci sote, un preparat simplu, dar bun si hranitor!
Mai multe retete cu carne de porc gasiti aici
Muschiulet de porc, la cuptor cu ciuperci sote

Muschiulet de porc, la cuptor cu ciuperci sote


Ingrediente:

1 muschiulet de porc
4-5 linguri ulei masline
2-3 crengute rozmarin
3- catei usturoi
sare de mare
piper mozaic

Pentru ciupercile sote:

300 gr ciuperci
2 crengute cimbru
sare, piper

Mod de preparare:

Spalam muschiuletul de porc, il tamponam cu servete absorbante ca sa eliminam excesul de apa so il curatam de grasime sau eventualele pielite.

Il rumenim la foc iute, pe toate partile, in doua-trei linguri de ulei de masline, forrmand astfel o crusta si pastrand sucurile in interiorul carnii, ceea ce va face ca muschiuletul nostru sa fie fraged si suculent.

Punem muschiuletul intr-o tava termorezistenta si adaugam crengutele de rozmarin si usturoiul. stropim cu putin ulei de masline.

Asezonam cu sare de mare si piper mozaic, acoperim cu folie si dam la cuptor, la 180 grade, pentru circa 30 minute.

Cat sta muschiuletul la cuptor pregatim ciupercile. Incingem doua-trei linguri de ulei intr-o tigaie si adaugam ciupercile taiate felii. Adaugam sare, piper si crengute de cimbru si le sotam.

Dupa ce am scos muschiuletul  din cuptor il lasam cateva minute acoperit ca sa isi lase sucurile apoi il taiem felii si il servim impreuna cu ciupercile.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!