Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
Muschiulet de porc la cuptor, moale si suculent, alaturi de ciuperci sote, un preparat simplu, dar bun si hranitor!
Mai multe retete cu carne de porc gasiti aici
Muschiulet de porc, la cuptor cu ciuperci sote |
1 muschiulet de porc
4-5 linguri ulei masline
2-3 crengute rozmarin
3- catei usturoi
sare de mare
piper mozaic
Pentru ciupercile sote:
300 gr ciuperci
2 crengute cimbru
sare, piper
Mod de preparare:
Spalam muschiuletul
de porc, il tamponam cu servete absorbante ca sa eliminam excesul de apa
so il curatam de grasime sau eventualele pielite.
Il rumenim la foc
iute, pe toate partile, in doua-trei linguri de ulei de masline,
forrmand astfel o crusta si pastrand sucurile in interiorul carnii, ceea
ce va face ca muschiuletul nostru sa fie fraged si suculent.
Punem muschiuletul intr-o tava termorezistenta si adaugam crengutele de rozmarin si usturoiul. stropim cu putin ulei de masline.
Asezonam cu sare de mare si piper mozaic, acoperim cu folie si dam la cuptor, la 180 grade, pentru circa 30 minute.
Cat sta muschiuletul
la cuptor pregatim ciupercile. Incingem doua-trei linguri de ulei intr-o
tigaie si adaugam ciupercile taiate felii. Adaugam sare, piper si
crengute de cimbru si le sotam.
Dupa ce am scos
muschiuletul din cuptor il lasam cateva minute acoperit ca sa isi lase
sucurile apoi il taiem felii si il servim impreuna cu ciupercile.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.