Carnea de porc înăbuşită cu varză este o mâncare consistentă, apetisantă şi foarte delicioasă, care se prepară foarte uşor. Cei mai încântaţi de acest fel de mâncare sunt bărbaţii, care adoră bucatele cu carne. Preparaţi la cină această mâncare delicioasă şi savuraţi-o cu plăcere!
Varză delicioasă cu carne de porc |
350 g de carne de por
1 kg de varză
1 ceapă
2 linguri de pastă de tomate
1 linguriţă de oţet (opţional)
zahăr
piper negru boabe
frunze de dafin
sare
Mod de preparare:
1.Carnea se taie bucăţi, se pune într-o tigaie mare încinsă cu ulei şi se prăjeşte la foc mare până se rumeneşte.
2.Se adaugă ceapa tocată şi varza tăiată fin, se acoperă cu un capac şi se înăbuşă timp de 40 de minute la foc mediu, amestecând periodic.
3.Într-un vas aparte se amestecă pasta de tomate, zahărul şi oţetul, apoi se toarnă în tigaie.
4.Se adaugă sarea, piperul negru, frunzele de dafin, se amestecă şi se mai înăbuşă încă 10 minute.
5.În acelaşi mod puteţi prepara carnea de vită şi de pui şi puteţi folosi carnea din oricare parte a carcasei.
Poftă bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.