Ador sa mananc piept de porc la cuptor. Tocmai de aceea, am pregatit acest piept de porc cu sos barbeque care merge de minune alaturi de orice garnitura. Se prepara foarte usor si este asa de bun, sa te lingi pe degete!
Piept de porc cu sos barbeque, la cuptor |
- 700-800 gr. piept de porc;
- 3 linguri cu sos barbeque;
- 1 lingura cu mustar;
- 1 lingurita piper negru;
- 1 lingurita mix de ierburi;
- 1 lingurita sare;
- putin ulei pentru unsa tava
MOD DE PREPARARE:
Amestecam toate ingredientele intr-un castronel.
Spalam bucatile de carne, indepartam o parte din grasime daca este prea multa si le stergem usor cu un prosop de bucatarie.
Ungem fiecare bucata de piept de porc cu amestecul de barbeque si o asezam intr-o tava pe care am uns-o cu putin ulei.
Procedam asa cu toate bucatile de carne.
Punem tava la cuptorul preincalzit la 220 grade, pentru aproximativ 35-45 minute, pana devin rumene.
Sfat:
Putem aseza bucatie de carne si pe gratar, daca nu dorim sa le pregatim la cuptor.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.