Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Mancare de Varza Murata cu Bacon si Smantana

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Mancare De Varza Murata cu Bacon Si Smantana este o mancare clasica de iarna unde ingredientele principale sunt varza murata si carnea de porc, sau afumatura. O reteta delicioasa pentru romanii de pretutindeni, care nu au neaparat acces la varza murata in butoi.

Mancare de Varza Murata cu Bacon si Smantana

Mancare de Varza Murata cu Bacon si Smantana

Ingrediente:

  • 500 g de bacon sau carne de porc taiata bucatele (daca e mai grasa, e mai buna)
  • 1 ceapa (alba sau rosie) mare taiata marunt
  • 1 borcan de varza murata sau o capatana de varza murata
  • 2-3 linguri de ulei
  • 1-2 frunze de dafin
  • 1 lingurita de piper proaspat macinat
  • 1 lingurita de cimbru
  • 3-4 linguri de rosii taiate marunt, bulion sau suc de rosii
  • apa cat sa acopere varza

Mod de preparare:

  1. Incalziti cuptorul la 180C. Vom baga varza cu carne la cuptor dupa ce o vom incepe de gatit pe aragaz.
  2. Taiati baconul sau carnea de porc in bucati potrivite.
  3. De asemenea taiati ceapa marunt si adaugati-o peste carne.
  4. Puneti uleiul in cratita si perpeliti carnea impreuna cu ceapa pana se inmoaie.
  5. Pregatiti varza murata. spalati-o in cateva ape, ca sa scoateti surplusul de sare din ea, apoi taiat-o fideluta si puneti-o in cratita peste carne si ceapa.
  6. Adaugati frunzele de dafin, piperul si cimbrul. Amestecati.
  7. Adaugati un pic de apa, cat sa acopere fundul cratitei si varza sa nu se lipeasca.
  8. Apoi, puneti rosiile maruntite, sucul de rosii sau bulionul, ce aveti si ce preferati.
  9. Acum puteti adauga un pic mai multa apa, cat sa se formeze un sos si sa poata fierbe.
  10. O lasam sa fiarba cateva clocote, apoi o putem pune in cuptorul incalzit in prealabil.
  11. Lasati varza sa se fiarba in cuptor pana cand se rumeneste deasupra si apa a scazut la jumatate.
  12. O puteti servi calda, cu smantana pe deasupra. Pofta buna!
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!