Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
Astazi mi-a venit asa un chef sa ma fudulesc si eu cu ceva. Asta, dupa ce am transat ultimii cocosi din ograda.
Fudulii de cocos la tigaie |
250 gr. fudulii de cocos, pot fi si de curcan
2 catei mari de usturoi
piper proaspat
macinat
2 crengute de cimbru sau cimbru macinat
1/4 lingurita oreagano uscat
2 linguri ulei de masline
3 linguri de vin alb
sare dupa gust
Mod de preparare:
Se spala cu grija fuduliile pentru a ramane impielitate, mie asa imi place sa le gatesc, in cofragul de la mama natura!
Se toaca usturoiul dupa cum doriti. Apoi se aseaza intr-o tigaie fuduliile,
uleiul, sarea, miroseniile, se stropesc cu vin si se da focul mic. Se
acopera cratita cu capac. Dupa cateva minute se intorc usor pe cealalta
parte. In total dureaza maxim 15 minute toata tarasenia si apoi aveti cu
ce va fuduli, credeti-ma!
Le-am
servit cu garnitura de topinambur copt in coaja doar 10 minute, la
cuptor, atat cat sa se inmoaie putin si salata de sfecla rosie cu
vinegreta de ulei de masline si otet balsamic.
Nu ratati ocazia daca le aveti prin preajma, fuduliti-va!
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.