Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Fudulii de cocos la tigaie

Retete si gust

Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Astazi mi-a venit asa un chef sa ma fudulesc si eu cu ceva. Asta, dupa ce am transat ultimii cocosi din ograda.

Fudulii de cocos la tigaie

Fudulii de cocos la tigaie

Ingrediente: 

250 gr. fudulii de cocos, pot fi si de curcan                                           

2 catei mari de usturoi                                                                                                                 

piper proaspat macinat                                                                                                                      

2 crengute de cimbru sau cimbru macinat                                                                                  

 1/4 lingurita oreagano uscat                                                                                                             

 2 linguri ulei de masline                                                                                                                      

3 linguri de vin alb                                                                                                                           

 sare dupa gust

Mod de preparare:

Se spala cu grija fuduliile pentru a ramane impielitate, mie asa imi place sa le gatesc, in cofragul de la mama natura!  Se toaca usturoiul dupa cum doriti. Apoi se aseaza intr-o tigaie fuduliile, uleiul, sarea, miroseniile, se stropesc  cu vin si se da focul mic. Se acopera cratita cu capac. Dupa cateva minute se intorc usor pe cealalta parte. In total dureaza maxim 15 minute toata tarasenia si apoi aveti cu ce va fuduli, credeti-ma!

Le-am servit cu garnitura de topinambur copt in coaja doar 10 minute, la cuptor, atat cat sa se inmoaie putin si salata de sfecla rosie cu vinegreta de ulei de masline si otet balsamic. 

Nu ratati ocazia daca le aveti prin preajma, fuduliti-va!  

Pofta buna!

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!