Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Aripioare crocante coapte cu cartofi

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Vă prezentăm o rețetă de aripioare delicioase coapte cu cartofi. Este un fel de mâncare ce se prepară simplu și rapid, fiind numai bun pentru o cină în familie.

Astfel, obțineți felul principal și garnitura pentru acesta în același timp. Aripioarele se obțin rumene și puțin crocante, iar cartofii sunt moi, fini și aromați. Datorită marinadei, transformați un fel de mâncare banal într-o adevărată capodoperă culinară.

Aripioare crocante coapte cu cartofi

Aripioare crocante coapte cu cartofi

Ingrediente:

– 700 g aripioare de pui

– 450 g de cartofi

– 30 g de unt

Pentru marinadă:

– 1 lingură de maioneză

– 1 linguriță de muștar

– 1 lingură sos de soia

– 1 cățel de usturoi

– 1 g de sare

– 1 g boia de ardei

– 1 g de curry

Mod de preparare:

1. Într-un bol amestecați toate ingredientele pentru marinadă.

2. Adăugați în bolul cu marinadă aripioarele de pui și amestecați. Lăsați-le să se marineze timp de 40 de minute.

3. Spălați și curățați cartofii. Tăiați-i în 4 sau 6 părți. Aranjați cartofii pe un prosop de bucătărie, astfel încât acesta să absoarbă excesul de apă.

4. Adăugați cartofii în bolul cu aripioare.

5. Ungeți o formă de copt (de mărime medie) cu unt.

6. Turnați în formă amestecul de aripioare cu cartofi și sos.

7. Coaceți aripioarele în cuptorul preîncălzit până la temperatura de 190°C timp de 40 de minute.

Mesteru' vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!