Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
Ratatouille este o tocanita de legume fantuzeasca, foarte asemanatoare
cu ghiveciul. Spre deosebire de ghiveci, ratatouille-ul imprumuta gustul
ademenitor al aromelor frantuzesti.
|
Ratatouille tomnatic
Ingrediente:
-
1 vanata, taiata felii
-
1 ceapa, taiata felii
-
1 ardei gras rosu, taiat felii
-
1 dovlecel, taiat felii
-
1 dovleac mic, taiat felii
-
1/2 lingurita sare
-
1/2 lingurita pudra de usturoi
- 1/4 cana ketchup de casa
-
500 g rosii in bulion
-
1/4 cana parmezan ras
-
1 cana de mozarella rasa
-
mix de condimente frantuzesti
Mod de preparare:
Incinge cuptorul la 180 grade Celsius. Soteaza toate legumele impreuna
cu sarea, pudra de usturoi si condimentele frantuzesti intr-o tigaie.
Dupa ce legumele s-au inmuiat, adauga rosiile si ketchupul si mai lasa legumele pe foc inca 15 minute, pana cand
zeama de la rosii se evapora. Pune totul intr-o tava sau vas de iena,
presara parmezanul si mozarella pe deasupra si baga totul la cuptor,
inca 15-20 de minute, pana cand branzeturile se gratineaza. |
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.