Coastele la grătar sunt delicioase pentru oricine, dar dacă adăugați sos de cola cherry peste ele sigur vor avea succes și la cei mici.
Coaste la grătar cu sos de cola cherry |
- 5-6 coaste de porc
- Sare
- Amestec de usturoi cu piper
- Jumătate de linguriță de ghimbir
- Jumătate de cană de sos barbecue
- O doză de cola cherry
- Câteva cireșe din compot
- Jumătate de linguriță de muștar
- Jumătate de linguriță de sos iute
Mod de preparare:
Încălziți cuptorul la 175 de grade Celsius. Tăiați coastele astfel încât ca fiecare să aibă o bucată de os. Apoi amestecați coastele cu sare, usturoi și piper. Așezați coastele într-o cratiță pentru cuptor și lăsați-o la cuptor timp de o oră și jumătate.
Între timp, amestecați sosul barbecue, cola, cireșele, muștarul și sosul iute într-o tigaie pe foc. Țineți tigaia la foc mediu până când sosul se reduce și se îngroașă.
Scoateți tigaia de la cuptor si așezați-o pe grătar. Acoperiți-o cu folie de aluminiu și lăsați-o 10-15 minute, adăugând din când în când sos barbecue.
Serviți coastele cu sosul lângă ele.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.