Coastele la grătar sunt delicioase pentru oricine, dar dacă adăugați sos de cola cherry peste ele sigur vor avea succes și la cei mici.
![]() |
Coaste la grătar cu sos de cola cherry |
- 5-6 coaste de porc
- Sare
- Amestec de usturoi cu piper
- Jumătate de linguriță de ghimbir
- Jumătate de cană de sos barbecue
- O doză de cola cherry
- Câteva cireșe din compot
- Jumătate de linguriță de muștar
- Jumătate de linguriță de sos iute
Mod de preparare:
Încălziți cuptorul la 175 de grade Celsius. Tăiați coastele astfel încât ca fiecare să aibă o bucată de os. Apoi amestecați coastele cu sare, usturoi și piper. Așezați coastele într-o cratiță pentru cuptor și lăsați-o la cuptor timp de o oră și jumătate.
Între timp, amestecați sosul barbecue, cola, cireșele, muștarul și sosul iute într-o tigaie pe foc. Țineți tigaia la foc mediu până când sosul se reduce și se îngroașă.
Scoateți tigaia de la cuptor si așezați-o pe grătar. Acoperiți-o cu folie de aluminiu și lăsați-o 10-15 minute, adăugând din când în când sos barbecue.
Serviți coastele cu sosul lângă ele.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.