Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
Chisalita este una din amintirile dulci ale copilariei, chisalita imi place la fel de mult si acum, are acel gust minunat al copilariei!
Ingrediente:
Chisalita |
500 gr corcoduse
3 linguri zahar
3 linguri faina
Mod de preparare:
Rupem coditele corcoduselor si le spalam.
Rupem coditele corcoduselor si le spalam.
Le
punem intr-un vas si adaugam apa cat sa le acopere. Adaugam zahar dupa
gust.
Punem
faina intr-o farfurie si adaugam apa putin cate putin timp in care
framantam faina intre maini. Adaugam apa pana obtinem niste "nudli"
din aluat.
Dupa
ce compotul a dat intr-un clocot adaugam "nudli" si lasam sa fiarba .
Dupa ce ii adaugam compotul se va ingrosa usor devenind asa numita
"chisalita"
Dupa
ce "nudli" sunt fierti oprim focul. Punem la rece in frigider
dar se poate manca si calda. Prea simplu, prea bun, prea ca la tara!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.