Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
Gatitul e o pasiune cu care te nasti,pe parcursul vietii doar o aprofundezi! Va astept cu drag!
Paste cu cârnați, sos de roșii și cașcaval |
-
400 g paste
-
1 buc cârnaț tradițional
-
200 g cașcaval
-
1 buc conservă roșii în suc propriu
-
1 cană apă
-
1 buc ceapă
-
1 cățel de usturoi
-
după gust sare
-
după gust piper
-
după gust zahăr
-
după gust oregano uscat
-
după gust pătrunjel verde
Mod de preparare:
-
Am tăiat cubulețe cârnațul și l-am prăjit în puțin ulei. Când s-a rumenit am adăugat ceapa și usturoiul tăiate mărunt și am lăsat să se călească. Am adăugat apoi roșiile, o cană de apă, am condimentat cu sare, piper și puțin zahăr, oregano și am lăsat sosul să fiarbă în jur de 20 minute, până a scăzut puțin și s-a îngroșat.
-
La final am adăugat pătrunjelul.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.