Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
Nu ai timp sau chef să stai prea mult în bucătărie, dar nici să mănânci din oraș nu vrei? Trage repede la tigaie niște ficăței de pui, cu niște bacon afumat și ciuperci! Nu îți ia mult timp! Rapid, ieftin, ușor de făcut, sănătos și foarte gustos!
Ficăței de pui cu bacon și ciuperci |
Ingrediente:
500 g ficăței de pui
350 g ciuperci
400 g bacon
250 ml vin alb
1 ceapă
sare și piper
100 g unt
Mod de preparare:
Într-o tigaie care nu lipește, topește untul la foc mic și pune ficățeii la rumenit.
Între timp taie bacon-ul, ciupercile și ceapa, separat. După ce prind culoare ficățeii, adaugă bacon-ul. Amestecă.
Adaugă ceapa și ciupercile, asezonează cu sare și
piper. Amestecă și acoperă 5 minute. Toarnă vinul peste, amestecă și mai
adaugă sare și piper dacă simți nevoia. Lasă 15 minute pe foc.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.