Recomand aceasta mancare sanatoasa si usoara, potrivita pentru zilele de vara in orice moment al zilei.
Pasta de branza cu usturoi |
Ingrediente:
200 g branza de vaci
150 g smantana grasa
100 g de branza telemea rasa
3 catei de usturoi zdrobiti, frecati cu o lingura de smantana
sare (dupa gust)
8 rosii cherry
1 legatura de patrunjel
5 bucati de lipie crocanta (taiate in cubulete)
1 lingurita de ulei de masline (caldut)
Mod de preparare:
Intr-un vas de mixer punem branza de vaci, smantana, branza telemea, si cei trei catei de usturoi frecati cu smantana. Amestecam totul bine si daca mai simtim nevoia, mai adaugam un pic de sare.
Vom lua lipia crocanta pe care o stropim cu un pic de ulei de masline caldut si o vom taia cubulete.
Pe un platou vom pune pasta de branza. In mijlocul ei, vom pune bucatile de lipie stropite cu ulei, iar de jur, imprejurul lipiei, vom pune rosii cherry taiate in jumatati. La final vom adauga patrunjelul spalat si taiat marunt.
Va dorim, pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.