Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Este o combinație de arome nemaipomenite, de dulce, sărat, ciocolată,
alune și doar câteva minute pentru gătit. Această rețetă este colacul de
salvare pentru cei ce s-au săturat de torturile clasice și doresc să
încerce o nouă tentație. Pe lângă faptul că are o textură atât de
delicioasă și rafinată, această prăjitură o puteți servi și în zilele de
post și nimeni nici nu va bănui că așa o savoare poate fi vegetariană.
|
O prăjitură de post fără coacere
|
Ingrediente:
300
g
|
Unt de arahide
|
100
g
|
Ulei de cocos
|
4
linguri
|
Miere de albini
|
90
g
|
Ciocolată neagră
|
250
g
|
Fulgi de ovăz
|
70
g
|
Fulgi de cocos
|
100
g
|
Miez de nucă
|
|
Esență de vanilie
Mod de preparare:
-
Într-o cratiță amestecați uleiul de cocos, untul de arahide și mierea de albine, până se omogenizează compoziția.
-
Adăugați ciocolata rasă și amestecați. Încorporați
fulgii de ovăz, 50 g. fulgi de cocos, miezul de nucă mărunțit și esența
de vanilie. Lăsați la foc mic timp de încă 2-3 minute.
-
Puneți compoziția obținută într-o tavă (20cm x 20cm)
tapetată cu hârtie de copt, presărați 20 g. fulgi de cocos prăjiți și
dați tava în frigider pentru 3-4 ore.
-
Savurați cu plăcere!
|
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.