Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
Iubitorii bucătăriei vegane se pot delecta cu un
desert neobişnuit şi absolut delicios: negresele picante. De acum, zona
de confort în ceea ce priveşte preparatele culinare va fi de domeniul
trecutului!
Negrese picante |
- 100 g nuci
- 50 g fistic crud
- 50 g migdale crude
- ½ linguriţă fulgi de chilli (opţional)
- 50 g goji
- 2-3 linguri ulei de cocos
- 2 linguri sirop de agave
- 50 g fructe uscate, de orice fel caise, curmale, smochine
- 50 g pudră cacao, neîndulcită
Mod de preparare:
Într-un blender, mixezi nucile, fructele uscate, siropul de agave şi uleiul de cocos. Adaugi pudra de cacao şi, dacă doreşti, pui fulgi de chilli.
Plasezi amestecul într-un bol şi adaugi fructelede goji, fisticul şi migdalele mărunţite. Omogenizezi compoziţia.
Aşezi amestecul într-o tavă cu hârtie de copt, îl nivelezi, acoperi tava cu folie alimentară şi o dai la frigider câteva ore sau chiar peste noapte. Porţionezi negresa şi o decorezi după imaginaţie.
Poftă bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.