Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
Drobul de ciuperci este un
preparat simplu și extrem de gustos. Nu este deloc greu de făcut și cu siguranță va fi pe placul
întregii familii.
Drob de ciuperci |
Ingrediente:
- 500 gr. ciuperci
- 5 cepe
- 5 linguri faină
- 5 ouă
- sare si piper după gust
- ulei
Mod de preparare:
Se curăță ciupercile și se spală, după care se pun la fiert. Între
timp, ceapa se taie mărunt și se pune în tigaie la călit, împreună cu un
strop de sare. Se adaugă ciupercile fierte, ce trebuiesc tăiate
feliuțe, și se călesc împreună. Se lasă la răcit.
După ce s-au răcit cipercile și ceapa, se adaugă ouălele și se
amestecă bine. Apoi, treptat și amestecând continuu, se pun cele cinci
linguri de făină. Se asezonează cu sare și piper.
Compoziția rezultată se pune într-o formă de copt - folositi forma de chec sau cozonac - pe care ai tapetat-o cu hârtie de copt.
Se dă la cuptor la 180 grade, timp de o oră și 20 minute.
Atenție!
Trebuie să verifici drobul cu o scobitoare
pentru a te asigura că s-a copt. De obicei, timpul de coacere variază de
la un cuptor la altul.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.