Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

"Degetele" din cartofi

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link -Adauga reteta ta.
Felul este foarte tipic din Germania și Austria. Numai numele pieselor din aluatul de cartofi explică modul în care se pregătesc. Pentru "degetele" cartofului:bacon
"Degetele" din cartofi
"Degetele" din cartofi
Ingrediente:

cartofi - 350 g;
făină - 100 g;
unt - 20 g;
gălbenuș - 1 bucată;
amidon de cartofi - 1 lingura.
nucșoară;
sare.

În plus:
bacon afumat - 150 g;
ceapă - 1 bucată;
varza de var - 400 g;
nucșoară;
ulei;
sare, 
piper.

Mod de preparare:

Se fierb cartofii într-o uniformă. Încă fierbinte curățați și frământați. Se adaugă unt, gălbenuș, făină și amidon. Se condimentează cu sare și nucșoară. Frământați aluatul moale, dar nu alunecos. Împărțiți aluatul în bucăți mici. Fiecare bucată rotește interiorul palmei pe suprafața căptușită cu făină pentru a face cârnați mici.
Se curata ceapa, se toaca. Tăiați bacon-ul în cuburi. Într-o tigaie, încălziți uleiul vegetal. Adăugați ceapa și bacon-ul, prăjiți. Adăugați "degetele" cartofului; amestecând, păstrați focul timp de aproximativ un minut. Apoi puneti varza in tigaie si gatiti-o impreuna timp de 5-7 minute. Se condimentează cu nucșoară, sare și piper.

Sfat: 

- este mai bine să adăugați făină treptat, deoarece, în funcție de tipul de cartofi și umiditate, poate fi necesar mai mult sau mai puțin.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!