Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Pui în crustă de parmezan

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
Pui în crustă de parmezan – rețetă simplă, delicioasă, rapidă și extrem de gustoasă! O alternativă mai rapidă și mai sănătoasă la clasicul șnițel – mai ales dacă decizi să îl faci la cuptor în loc să prăjești în tigaie!
Pui în crustă de parmezan

Pui în crustă de parmezan

Ingrediente:

  • 600 g piept de pui
  • 150 g parmezan ras mărunt
  • 2 ouă
  • 100 g pesmet
  • sare și piper, rozmarin
  • puțin pătrunjel proaspăt (opțional)

Mod de preparare:

Taie felii subțiri pieptul de pui. Asezonează fiecare bucată cu sare și piper.
Pregătește 3 vase: în unul pune parmezanul ras, în unul ouăle bătute și în altul pesmetul. Toacă pătrunjelul și amestecă-l cu ouăle bătute, împreună cu rozmarinul.
Încinge tigaia. Dă, pe rând, fiecare bucată prin: a) parmezan (scutură excesul); b) ouăle bătute (lasă excesul să se curgă); c) pesmet.
Motivul pentru care scuturi excesul de fiecare dată? Dacă faci asta, nu mai riști să rămână puiul fără crustă atunci când îl pui la prăjit.
Încinge puțin ulei în tigaie. Pune 2-3 bucăți de pui și lasă-le la prăjit 4-5 minute. Dacă vezi că se prăjește prea repede crusta, dă focul mai mic. Întoarce pe partea cealaltă, mai lasă 5 minute la prăjit și scoate-le pe o farfurie.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!