Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Ciuperci si ficat de pui pe felii de bacon

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
Ciupercile si ficatul de pui pe felii de bacon reprezinta o mancare bogata in arome, satioasa si usoara in acelasi timp.
Ciuperci si ficat de pui pe felii de bacon

Ciuperci si ficat de pui pe felii de bacon

Ingrediente:
  • 400 grame ficatei pui
  • 250 grame ciuperci
  • 140 grame pesmet
  • 12 felii bacon afumat
  • 3 cepe
  • 1 catel usturoi
  • 1 mana nuci
  • patrunjel tocat
  • 3 linguri coniac
  • ulei de floarea-soarelui
Mod de preparare:
  • Ciupercile si ficatul de pui pe felii de bacon reprezinta o reteta culinara usor de preparat. Se va cali ceapa pret de zece minute, dupa care se vor adauga ciupercile si se vor praji si ele timp de zece minute, adaugandu-se ulterior usturoiul.
  • Ficateii se vor sterge foarte bine de apa si se vor praji, separat, cate 20 de secunde pe fiecare parte, sa nu fie prajiti complet. Se vor da ficateii la o parte si se va adauga coniac in tigaie, lasandu-se sa se evapore, dupa care se vor taia ficateii in bucati mai mari si se vor amesteca impreuna cu ciupercile, ceapa, painea, coniacul si cu o mare parte din nuci si patrunjel.
  • Se va aseza cate o felie de bacon in forma de cuib pe o tava, iar cu o lingura se va umple fiecare felie cu amestecul obtinut.
  • Se vor lasa la cuptor pret de 20 de minute, acoperite cu folie de aluminiu.
  • Se va scoate folia dupa 20 de minute si se vor mai lasa pret de 25 de minute…
Pofta buna!
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!