Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
Ciupercile si ficatul de pui pe felii de bacon reprezinta o mancare bogata in arome, satioasa si usoara in acelasi timp.
Ciuperci si ficat de pui pe felii de bacon |
Ingrediente:
- 400 grame ficatei pui
- 250 grame ciuperci
- 140 grame pesmet
- 12 felii bacon afumat
- 3 cepe
- 1 catel usturoi
- 1 mana nuci
- patrunjel tocat
- 3 linguri coniac
- ulei de floarea-soarelui
Mod de preparare:
- Ciupercile si ficatul de pui pe felii de bacon reprezinta o reteta culinara usor de preparat. Se va cali ceapa pret de zece minute, dupa care se vor adauga ciupercile si se vor praji si ele timp de zece minute, adaugandu-se ulterior usturoiul.
- Ficateii se vor sterge foarte bine de apa si se vor praji, separat, cate 20 de secunde pe fiecare parte, sa nu fie prajiti complet. Se vor da ficateii la o parte si se va adauga coniac in tigaie, lasandu-se sa se evapore, dupa care se vor taia ficateii in bucati mai mari si se vor amesteca impreuna cu ciupercile, ceapa, painea, coniacul si cu o mare parte din nuci si patrunjel.
- Se va aseza cate o felie de bacon in forma de cuib pe o tava, iar cu o lingura se va umple fiecare felie cu amestecul obtinut.
- Se vor lasa la cuptor pret de 20 de minute, acoperite cu folie de aluminiu.
- Se va scoate folia dupa 20 de minute si se vor mai lasa pret de 25 de minute…
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.