Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
Combinatia asta de sparanghel copt si branza brie topita este divina.
Pachetele sunt foarte simplu de facut si sunt de mare efect la un
brunch sau o petrecere. Recomand ca si aluatul foietaj
sa fie facut in casa, chiar daca necesita mai mult timp.
SPARANGHEL IN FOIETAJ |
Ingrediente:
1 buchet de sparanghel, cu cotoarele taiate
1 lingura ulei de masline extravirgin
250g branza brie, taiata felii
1 ou
1 pachet aluat de foieta
piper rosu maruntit
sare
Pentru untul aromat:
4 linguri miere,
2 linguri unt,
sare,
cimbru proaspat.
Mod de preparare:
Preincalzim cuptorul la 200 grade Celsius. Pregatim tava pentru copt si o tapetam cu hartie de copt.
Amestecam sparanghelul cu uleiul, sarea si piperul.
Cu ajutorul unui facalet, intindem aluatul subtire si taiem 8 patrate.
Impartim tijele de sparanghel in mod egal pe aluat, iar deasupra
punem cate o felie de branza brie. Luam doua colturi ale aluatului si le
unim.
Ungem fiecare pachetel cu ou batut. Le coacem in cuptorul preincalzit timp de 20 de minute sau pana cand devin aurii.
Untul aromat este optional. Daca optam sa il facem, amestecam toate
ingredientele cu o lingura si punem cate un pic din untul obtinut pe
fiecare pachetel cald.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.