Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Salate Mâncare de lux dintr-o legătură de ridichi

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
Salata cu ridichi și ouă” este o gustare minunată de sezon, care arată foarte apetisant, este delicioasă și plină de vitamine. Din ingrediente banale veți obține o salată extraordinară, cu gust deosebit, ușor picant și aromat. Sosul verde pe bază de iaurt natural transformă o combinație obișnuită de gusturi în una rafinată. Profitați de sezonul ridichilor și răsfățați-vă familia cu această salată savuroasă!

Mâncare de lux dintr-o legătură de ridichi

Ingrediente:
-2 legături de ridichi
-1 legătură de mărar
-1 cățel de usturoi
-300 ml de iaurt natural
-2-4 castraveți
-3 linguri de smântână
-4-5 ouă fierte
-2 linguri de ulei de măsline
-sare și piper negru măcinat după gust
-muștar după gust
Mod de preparare:
1. Curățați ouăle și tăiați-le bucăți mari.
2. Spălați ridichile și îndepărtați vârfurile și cozile, presați-le sau bateți-le cu o greutate, ca să crape legumele. Tăiați ridichile dacă sunt prea mari. Presați și castraveții și tăiați-i bucățele medii.
3. Tocați mărunt verdeața spălată și usturoiul și puneți-le în vasul blenderului. Adăugați sare după gust și uleiul de măsline și amestecați până la omogenizare. Turnați 3 linguri de iaurt - fără adaosuri - și amestecați din nou. Adăugați iaurtul rămas, amestecați, condimentați cu sare și piper, dacă este necesar.
4. Combinați ridichile, bucățelele de castraveți și sosul. Amestecați.
5. Asezonați ouăle cu smântână, sare și piper, adăugați muștar  pentru un gust picant și amestecați.
6. Serviți mâncarea, așezând pe farfurie mai întâi salata de bază - ridichile cu castraveți) -, apoi salata de ouă. Câteva felii de pâine neagră vor completa excelent această salată.
Poftă bună alături de cei dragi!
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!